Сатджит

Life Changing Seminars, Coaching Programme, Powerful Mind & Body Balancing Sessions

Сатджит е интуитивен, грижовен и квалифициран терапевт, специализиран в различни начини на естествени лечебни процеси. Той е член и регистриран терапевт към престижни органи във Англия и САЩ, като Международната федерация на Холистичните Терапевти (FHT UK), член на Американската асоциация по Невро-Лингвистично програмиране AUNLP, регистриран терапевт към Съвета на Бромли Англия. Той е обучен и квалифициран с диплома по Човешка Анатомия и Физиология от Англия и притежава призната терапевтична квалификация, която е високо ценена в цял свят.

Въпреки че е роден и израстнал в Индия, Сатджит сега живее в Англия. Пътува из целия свят, за да прави физически и енергийно балансиращи сесии, семинари, работилници и сесии-послания за Целта на Живота. Хората изпитват единство, след като се срещнат със Сатжит и с това стават част от неговото все по-разрастващо се "духовно семейство", независимо дали идват от Китай, САЩ, Великобритания, България, Гърция или от всякъде другаде. В своята работа и взаимодействието си с хората, Сатджит споделя житейския си опит, за да инициира дълбоки положителни промени във всеки човек, които  допринасят за укрепването на всички нива на личността.

Като опитен терапевт с дългогодишен опит, той споделя знанията и мъдростта, с които се свързва, когато влезе в своя вътрешен източник. Той използва това, за да донесе вътрешно пробуждане и в този процес предоставя инструменти за създаване на положителна промяна в живота на хората, привеждане на хармонията за положително проявление на здраве, щастие и просперитет.

Сатджит е създателят на РефлексоБалансиращаТехника© (ReflexoBalancingTechnique©), Триматрикс Лечение© Техника (Trimatrix Healing© Technique), различни семинари и работни срещи, в които съчетава комбинация от енергийни и физически балансиращи процеси. Можете да видите част от неговата работа, описана по-долу.

Техниката ReflexoBalancingTechnique© е лек процес на физическo и енергийно лечение първоначално, но е много мощен сам по себе си, тъй като инициира дълбоки промени на всички нива на нашето същество - физическо, умствено и духовно. Сатджит е медицински интуитивен с възможността да сканира " енергийното поле " за да помогне за благосъстоянието на човека, с когото работи.

Хората от всички сфери на живота и възрастови групи са намерили живото-променящи ползи от работата му, тъй като те са видяли дълбоки промени не само в тяхното здравословно положение, но и в живота си като цяло. Тези, които са преживели лечебните сесии на Сатджит, с обич го наричат "Докторът с лекуващите ръце", въпреки че Сатджит никога не се обявява за лекар. Той смята себе си за катализатор, който инициира холистично благополучие в индивида и винаги ръководи хората да следват съветите на медицинските специалисти, където е необходимо.

Неговото пътуване към разбирането на човешкия ум и изследването на духовното съзнание започва от съвсем млада възраст. Неговата връзка с "вечното съзнание" издълбала пътя към дълбокото вътрешно осъзнаване. Сатджит не е религиозен и никога не е бил обвързан със сляпа вяра или с капани, които ограничават силата на човешкия ум. Той вярва във факта, че колкото един камък може да пробуди човек за да върви по истинския си път, толкова и един "гуру" може да направи човек сляп за истината.

Сатджит е създател на различни холистични лечебни техники и провежда различни семинари и работни срещи, които са изброени по-долу -

 • РефлексоБалансиращаТехника©
 • Триматрикс Лечение© Техника
 • Триматрикс Лечение© Семинар
 • Триматрикс Лечение© Обучителна програма
 • Енергийно Преподреждане на Духовния Гръбначен стълб- Работна среща/ Семинар
 • “Вътрешен Баланс на Живота” Тренировъчна програма (10-седмична програма)
 • “Вътрешен Баланс на Живота” Трениране -Обучителна програма (10-седмична програма)
 • Изживяването “Сатя” - Медитационна Работилница
 • “АЗ СЪМ” промяна - Семинар
 • “Изживяване на Цялостността” Медитационна работилница
 • “Изкуството да даваш” - работилница
 • Десетдневно Събуждане на СЕБЕ СИ” - програма
 • Изживяване на Състоянието Алфа - Семинар
 • Шакти - уикенд ритрийт
 • медитацията - Събуждане на цялото
 • специално енергийно хармонизиране
 • И други програми

Може да прочетете повече детайли за описаното по-горе като посетите Trimatrixhealing.com